返回列表 回復 發帖
90# phywmche

本田的2.0 turbo引擎好似是給civic type r 呢類性能車使用的
Cant wait to order!
90# phywmche

本田的2.0 turbo引擎好似是給civic type r 呢類性能車使用的
dream_workshop 發表於 2015-2-6 00:27
  正確
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
如果兩款都有,1.5 TURBO係入門板,2.0 NA 先有豪華板
1.5 TURBO 係RK1 配備,2.0NA 係RK5 配備

頭燈有機會係FREED咁,日本FREED 係FISHEYE,港板係烏C
點睇?
如果兩款都有,1.5 TURBO係入門板,2.0 NA 先有豪華板
1.5 TURBO 係RK1 配備,2.0NA 係RK5 配備

頭燈有機會係FREED咁,日本FREED 係FISHEYE,港板係烏C
點睇?
Jeffrey 發表於 2015-2-6 10:55

睇相: 一架無尾翼, 無包圍, 普通頭燈, 無霧燈
一架有尾翼, 包圍, 似LED頭燈(似odyssey個款), 有圓形霧燈 ...

偈就唔知點配答 ...

94# Jeffrey

咁我會買部1.5 TURBO豪華版的全新水貨;可惜現實係我最快都要STEPWGN的再下一代大改版

先可以換車
你都好有得預換車!
我就要預不再養車!
NewStep Hybrid mode and (1.5T+Turbo) mode spec

Ref: http://carinfoj.blog.fc2.com/blog-entry-62.html
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
NewStep Hybrid mode and (1.5T+Turbo) mode spec

Ref: http://carinfoj.blog.fc2.com/blog-entry-62.html
cliffchow 發表於 17-2-2015 15:49
唔洗諗,1.5turbo 即決無慮,一出即換
200匹
但唔知係行麥花臣定双搖臂呢

200匹
DAN!EL 發表於 17-2-2015 19:14
有錢真好
有錢真好
kobe 發表於 2015-2-17 20:31
有錢真好 x2
200匹
DAN!EL 發表於 2015-2-17 19:14
唔換正xx
我應該都會換
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
我應該都會換
Daniel 發表於 2015-2-18 12:33
信你一成....
HYBIRD 黎架喎,傘係又貴左啦