返回列表 回復 發帖
Very dirty there.....
looloo 發表於 1-9-2009 15:31
伯伯~~帶奶粉比國內同事,唔知最多可以帶幾多罐呢?有無限嫁?
伯伯~~帶奶粉比國內同事,唔知最多可以帶幾多罐呢?有無限嫁?
ELDON 發表於 1-9-2009 15:41
Sorry....I don't know ah......you should ask Mainland Customs official .....
呢個問題好似係海關個邊喎
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
呢個問題好似係海關個邊喎
imstan 發表於 1-9-2009 15:45
係羅~~
Very dirty there.....
looloo 發表於 1-9-2009 15:31
電視見suki同馬賽食到津津樂道
係羅~~
ELDON 發表於 1-9-2009 15:48
Sorry....I don't know ah......you should ask Mainland Customs official .....

As I know......Hong Kong Customs has no control on  export "REAL" 奶粉....
But don't know Mainland Customs......
係羅~~
ELDON 發表於 1-9-2009 15:48
因為你係帶出香港,帶入中国,你更係問中国海關啦!
龜爬族ALVEN
電視見suki同馬賽食到津津樂道
Realbuyer 發表於 1-9-2009 15:54
佢兩個食乜都係同一個樣
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
因為我實左肥得好緊要,折折上升
angie 發表於 1-9-2009 15:07
1-5 減食晚歺份量啦+做家務試下
因為你係帶出香港,帶入中国,你更係問中国海關啦!
alliven 發表於 1-9-2009 15:54
咁我明天帶3~4罐上去做人肉水客~~後日報告賽果啦
Realbuyer 發表於 1-9-2009 15:56
頭號殺手,澱粉類,即! 所以要同飯say NO!
龜爬族ALVEN
體重同年齡一樣....每年都加
carol 發表於 1-9-2009 15:19
出年加人工好喇唔好加磅,
ELDON 發表於 1-9-2009 15:58
3~4 罐唔算多,應該無問題
ELDON 發表於 1-9-2009 15:58
我見過有人一箱箱拉上去都冇事!
龜爬族ALVEN
Realbuyer 發表於 1-9-2009 15:56
已經減左架啦,可能年紀大左,難D減
我係GIE妹,請多多指教!