返回列表 回復 發帖
我諗我遲一些訂粒P記試下
Daniel 發表於 6-12-2011 10:34
咁快d啦...下一水貨..好快cut單...
未買過燈帶唔知價, 大家覺得如何?

http://stepwgnhk.com/redirect.ph ... o=lastpost#lastpost
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"

忙到
係咪佢個肚仔谷住所以唔食呀
nevillee 發表於 6-12-2011 10:41
我就都有咁想過...我try過比佢飲d野(乜牙乜牙根...條利胎係小左...但都係唔係好肯食)...跟住有次看保健..同e生講起..佢都話..有d小朋友係咁..有d衰d的..係一見到支奶就cry...跟住要用匙or針筒餵
無諗過呢個問題,如果係谷,咁又應該點解決呢 ??
我依家太約十日沖一次開奶茶佢飲 (中醫師叫的,因為佢熱)
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 10:57
唉..所以都好煩呀...咁飲左有無好轉到呀?
body massage
sammykwan 發表於 6-12-2011 11:33
佢每日沖涼後...有同佢用bb 油..按摩下個肚仔
我就都有咁想過...我try過比佢飲d野(乜牙乜牙根...條利胎係小左...但都係唔係好肯食)...跟住有次看保健..同e生講起..佢都話..有d小朋友係咁..有d衰d的..係一見到支奶就cry...跟住要用匙or針筒餵 ...
chowchow115 發表於 6-12-2011 11:41
chow兄,
乜仲頭痛緊個女食奶,係米咩辦法都試過
你會 feel 到荷包輕咗
imstan 發表於 6-12-2011 10:08
放咁多cash係wallet
chow兄,
乜仲頭痛緊個女食奶,係米咩辦法都試過
dicken 發表於 6-12-2011 11:47
係未飲過開奶荼...因個衰女訓緊時都肯食...所以咪唔到最後都唔比佢飲囉...
無諗過呢個問題,如果係谷,咁又應該點解決呢 ??
我依家太約十日沖一次開奶茶佢飲 (中醫師叫的,因為佢熱)
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 10:57
要問吓我老婆先識答你喎
有可能係d奶粉燥....
三哥 係時候準備歸隱
係未飲過開奶荼...因個衰女訓緊時都肯食...所以咪唔到最後都唔比佢飲囉...
chowchow115 發表於 6-12-2011 11:52
慢慢黎啦

忙到
dicken 發表於 6-12-2011 11:39
今朝無乜 post,好易追
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
chowchow115 發表於 6-12-2011 11:52
應該間中俾佢飲,記得我兩個仔細個時都有俾佢飲,不過唔記得係幾大時...
同埋毎餐奶中間要飲返d水....
你地講小朋友...我出唔到聲
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
你地講小朋友...我出唔到聲
Daniel 發表於 6-12-2011 12:12
生返個咪有聲出囉