返回列表 回復 發帖
苦等榮少中
Daniel 發表於 10-12-2011 13:28
Daniel Hing, any 打立 shop in Yuen Long is good? I will be there around 3 pm till late night. 唔該晒!
周周下次過來早D通知MA, 可以出來聚一聚
Daniel 發表於 10-12-2011 11:40
我有講呀但你返工呀麻
偷跳SSP買鈴潔用品
1點就要交人報到
hk_allen 發表於 10/12/2011 11:05 AM
電鍍面,小心乸到啞白就玩完!
2015 鮑魚小組要改名:鮑魚軍團
Daniel Hing, any 打立 shop in Yuen Long is good? I will be there around 3 pm till late night. 唔該晒!
Cheers 發表於 10-12-2011 13:32
佢地話近水邊圍果邊有
佢地話近水邊圍果邊有
jeffrychiu 發表於 10-12-2011 14:18
小心洗鈴水WOO, 聽VICTOR AND女車手講好易中招, 特別係你果D電鍍鈴, 其實就咁用洗車水洗都好靚!!!
Daniel 發表於 10-12-2011 11:15
電鍍面,小心乸到啞白就玩完!
victor 發表於 10-12-2011 13:59
收到... 謝. 會小心行動.
Allen.. 志雲.. 三師弟.. 大師.. 大C..
你的至愛美光囉
chowchow115 發表於 10-12-2011 11:17
Yes ah Chowchow... I have just bought this.

http://ca.meguiars.com.hk/product/434

頭先榮少請我去食LUNCH, 去錦田NZ餐廳, 入面放左幾架落埸的賽車係道, 原來係有位賽車手開的, 榮少同佢好熟!! 食物唔錯, 環境幾好, 大家可以去試下
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"

Cheers 發表於 10-12-2011 14:25
YES, 水邊圍輕鐵站隔離有間, WILSON去果間打開, 佢話幾好
sammy happy birthday, have a nice day with ur families!!!
四平八穩    舒適駕駛     樂趣無窮
sammy happy birthday, have a nice day with ur families!!!
ricky410 發表於 10-12-2011 16:23
森美牛一!
SAMMY生日快樂!!!! 東主有喜, SAMMY士多所有貨品半價發售!!! 售完即止!!!
SAMMY生日快樂!!!! 東主有喜, SAMMY士多所有貨品半價發售!!! 售完即止!!!
Daniel 發表於 10-12-2011 16:47
你食人隻車
森美
你食人隻車
herojim 發表於 10-12-2011 16:48
你都成日食人隻豬啦!!!