返回列表 回復 發帖
下....無咩FEELING....咁可能唔值得買
Daniel 發表於 6-12-2011 10:06
你會 feel 到荷包輕咗
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
你會 feel 到荷包輕咗
imstan 發表於 6-12-2011 10:08
........
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
SAMMY上一水係唔係已經有師兄換左P記? 無聽到有用後報告
have you try "open milk tea" ar?
sammykwan 發表於 6-12-2011 09:51
有看過同問個中醫,話煲些菊牙,麥牙比佢飲就會消"仔"喎,話咁細個唔好飲住喎
我個囡自三個月大就開始訓住嚟食,問過醫生及好多其他朋友都有呢個問題,無乜解救辦法
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 09:51
現在都係?係唔係醒的時候比佢食就cry?
SAMMY上一水係唔係已經有師兄換左P記? 無聽到有用後報告
Daniel 發表於 6-12-2011 10:10
I only heard their comment on the phone.....very positive.

But as you said, new battery should be no complain.
災後重建中.......
慢是起頭難呀C兄
sammykwan 發表於 6-12-2011 10:03
I only heard their comment on the phone.....very positive.

But as you said, new battery should be no complain.
sammykwan 發表於 6-12-2011 10:13
現在都係?係唔係醒的時候比佢食就cry?
chowchow115 發表於 6-12-2011 10:12
依家都係。 醒,無cry,不過唔肯食,吹咩 !!!
安西...老師
下....無咩FEELING....咁可能唔值得買
Daniel 發表於 6-12-2011 10:06
my OE mini battery was VARTA which cost over $1k......
my OE mini battery was VARTA which cost over $1k......
sammykwan 發表於 6-12-2011 10:30
我諗我遲一些訂粒P記試下
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 10:25
係咪佢個肚仔谷住所以唔食呀
三哥 係時候準備歸隱
係咪佢個肚仔谷住所以唔食呀
nevillee 發表於 6-12-2011 10:41
無諗過呢個問題,如果係谷,咁又應該點解決呢 ??
我依家太約十日沖一次開奶茶佢飲 (中醫師叫的,因為佢熱)
安西...老師
無諗過呢個問題,如果係谷,咁又應該點解決呢 ??
我依家太約十日沖一次開奶茶佢飲 (中醫師叫的,因為佢熱)
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 10:57
body massage
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 10:25
有時見到佢地咁..真係會問佢...乜食奶好辛苦的咩...or...個幾安奶...我食左佢好過..