返回列表 回復 發帖
真係好, 高層假期
herojim 發表於 9-12-2011 15:10
我都唔係高層, WHY成日都話我係
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
唔知, 不過LEE間野賣得都唔會平, 你試下打去問下
Daniel 發表於 9-12-2011 15:01
但係裝左落去又可能會覺得怪怪地
但係裝左落去又可能會覺得怪怪地
jeffrychiu 發表於 9-12-2011 15:14
試下先啦
係喎,我地RG1對霧燈用邊隻膽嫁?
係喎,我地RG1對霧燈用邊隻膽嫁?
jeffrychiu 發表於 9-12-2011 15:15
Should be H11
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
走去買LEE枝水潑先

http://28car.com/par_pic_pop.php ... ht=680&h_site=p
Daniel 發表於 9-12-2011 14:58
好似唔啱用喎
三哥 係時候準備歸隱
又係時候收工lu
好似唔啱用喎
nevillee 發表於 9-12-2011 15:32
你又知唔arm?
三哥我飛入來拎貼紙啦
三哥我飛入來拎貼紙啦
Daniel 發表於 9-12-2011 17:27
ok, call me
三哥 係時候準備歸隱
ok, call me
nevillee 發表於 9-12-2011 17:46
Can you pass the stick to Daniel ??
安西...老師
Can you pass the stick to Daniel ??
b2bxhk1 發表於 9-12-2011 18:15
collected
三哥 係時候準備歸隱
仲有邊個今晚拎???
掌摑王 發表於 9-12-2011 21:17
奶奶+KINGCOW咋... 原本仲有電王, BUT我有D事唔得囉
三哥 係時候準備歸隱
今日偷跳去sammy 公司拿野,跟住同掌王去SSP,跟住自己去旺角台日,正當電西門兄問野後,竟然比的總後面拍我膊頭,,跟住看佢隻靚鈴加試車震。隻震真係几舒服
終於到碼頭啦!累死了