返回列表 回復 發帖
今日偷跳去sammy 公司拿野,跟住同掌王去SSP,跟住自己去旺角台日,正當電西門兄問野後,竟然比的總後面拍我膊頭,,跟住看佢隻靚鈴加試車震。隻震真係几舒服 ...
chowchow115 發表於 9-12-2011 23:33
真係咁岩
今日去裝巴!
victor 發表於 10-12-2011 08:48
Any comment?
18" + c-wagon as or even more comfort than OE setting
sammykwan 發表於 10-12-2011 08:53
Run with 40 tyre also ok
早晨... 原來今日係我同架車的一週年記念
hk_allen 發表於 10-12-2011 09:14
P
約左三點去度位, 因尾鮑隻DISC係要訂做, 因要避中間果個手掣位, 所以要訂做HUBS
有D車手掣係連去尾鮑, 所以如你換左鮑魚就=無左手掣, 變相唔係架架車都可以換尾鮑, 除非你同我講你唔要手掣 ...
Daniel 發表於 10-12-2011 11:34
你整極都未整完既
Any comment after installed bar?
dicken 發表於 10-12-2011 23:09
係SSP,搞哂所有嘢,唔知係咪自己友價錢,收咗我裝工$300(不包料),最慘係佢check到我油格漏油,要即時換過,裝咗頂bar係唔洗拆出來換油,另D彎真係好靚,高速入彎,我老婆都話比未裝定好多
sammy happy birthday, have a nice day with ur families!!!
ricky410 發表於 10-12-2011 16:23
半曰係公司做到死咁濟
災後重建中.......
SAMMY生日快樂!!!! 東主有喜, SAMMY士多所有貨品半價發售!!! 售完即止!!!
Daniel 發表於 10-12-2011 16:47
咁狼
災後重建中.......
DANIEL 小心呀......又請你食TEA 上次就橋.... 今次會係咩???
一定有景轟
掌摑王 發表於 10-12-2011 23:16
今次唔驚, 未開始整約左係餐廳等, 食完齊齊渣車返去整
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
你整極都未整完既
dicken 發表於 10-12-2011 23:14
明日先裝呀!!!
係SSP,搞哂所有嘢,唔知係咪自己友價錢,收咗我裝工$300(不包料),最慘係佢check到我油格漏油,要即時換過,裝咗頂bar係唔洗拆出來換油,另D彎真係好靚,高速入彎,我老婆都話比未裝定好多 ...
james_cy 發表於 10-12-2011 23:22

Btw, $300 is cheap Wo!
半曰係公司做到死咁濟
sammykwan 發表於 10-12-2011 23:24
你日日都係咁講
係SSP,搞哂所有嘢,唔知係咪自己友價錢,收咗我裝工$300(不包料),最慘係佢check到我油格漏油,要即時換過,裝咗頂bar係唔洗拆出來換油,另D彎真係好靚,高速入彎,我老婆都話比未裝定好多 ...
james_cy 發表於 10-12-2011 23:22
JAMES兄.....你攪到我心動!!!
SAMMY其實有時忙都幾好, 忙到唔得閒出街, 唔得閒洗錢, 可以SAVE到好多錢, 我對上一份工就係咁, 1個星期返6日工(6日 FULL DAY), 要返SHIFT, 日日做到十點幾, 真係無咩時間洗錢
有冇囡囡跟?
sammykwan 發表於 10-12-2011 22:51
梗有人跟啦,至於係男定女我就唔清楚,剩係知佢係車主
安西...老師