返回列表 回復 發帖
絕對同意 x 2 ... 入左會兩個月已經赔左$2xxxx (+ $50 club fee)  + lots of laugh & knowledge at forum
Eric
今日終於講得啦, 因為架車已經係我名. 其實就係我截左你糊, 唔好意思, 有機會一齊出黎吹水:)
explorerhk 發表於 24-3-2011 14:53
我都估到啦....我問過車主,佢話簽晒約落晒訂,我都估到係你啦...如果果日我唔係要過大海,我應該會買先過你....不過都公起晒你....BTW,我都好滿意我而家呢部....係個色差少少....我鐘意黑色多D....
我都估到啦....我問過車主,佢話簽晒約落晒訂,我都估到係你啦...如果果日我唔係要過大海,我應該會買先過你....不過都公起晒你....BTW,我都好滿意我而家呢部....係個色差少少....我鐘意黑色多D.... ...
aty1026 發表於 24-3-2011 15:27
你都收左車啦? 係乜色同年份?
你都收左車啦?
explorerhk 發表於 24-3-2011 15:34
我咪跟足你指示,落晒訂簽晒約,賣家要等新車到,所以最快下個星期交收....

BTW,你係咪用咗168K呢?
我咪跟足你指示,落晒訂簽晒約,賣家要等新車到,所以最快下個星期交收....

BTW,你係咪用咗168K呢?
aty1026 發表於 24-3-2011 15:39
係呀, 你又知o既? 你架係乜年份同乜色?

點解你唔夾下佢早d交車俾你呀...差1個星期又唔同價啦架, 你知家下日本乜環境架啦.
係呀, 你又知o既? 你架係乜年份同乜色?

點解你唔夾下佢早d交車俾你呀...差1個星期又唔同價啦架, 你知家下日本乜環境架啦.
explorerhk 發表於 24-3-2011 15:40
都係呢d意頭價啦,我部銀色08年10月車,牌費到11月,行咗19,xxxkm,仲有2次大昌service送埋比我,皮坐dvd連2x枕頭mon,不過有少少嘢要執
都係呢d意頭價啦,我部銀色08年10月車,牌費到11月,行咗19,xxxkm,仲有2次大昌service送埋比我,皮坐dvd連2x枕頭mon,不過有少少嘢要執
aty1026 發表於 24-3-2011 16:17
你部買左幾多錢呀? 你部要執乜野? 我部無乜野要執, 上完架話個brake皮得返4皮, 唔係即刻要換, 其他全部正常. 我部係08年3月, 牌費都係3月, 行左23xxxKM, 佢送一張大昌service coupon俾我. 皮坐, 有前後parking camera, DVD機, 雨檔, 原裝合金令(我估係15"), 不過無枕頭mon.
aty1026 發表於 24-3-2011 16:17
正喎, 行咁少, 銀色都靚仔
你部買左幾多錢呀? 你部要執乜野? 我部無乜野要執, 上完架話個brake皮得返4皮, 唔係即刻要換, 其他全部正常. 我部係08年3月, 牌費都係3月, 行左23xxxKM, 佢送一張大昌service coupon俾我. 皮坐, 有前後parking cam ...
explorerhk 發表於 24-3-2011 16:40
唔係喎,我睇相你部應該係17吋軨,唔係原廠嚟喎。我尾泵把有少少花,頭泵把有少少移位,因車主係外國人,可能揸唔慣香港d停車場啦,另外我想換晒4條呔佢。價錢方面,等我收車時至話你知啦
唔係喎,我睇相你部應該係17吋軨,唔係原廠嚟喎。我尾泵把有少少花,頭泵把有少少移位,因車主係外國人,可能揸唔慣香港d停車場啦,另外我想換晒4條呔佢。價錢方面,等我收車時至話你知啦 ...
aty1026 發表於 24-3-2011 17:44
If you are planning to change 4 tyre...

1) must join the club on tomorrow.
2) order the tyre before this weekend.

Coz the tyre price will increase very soon.

災後重建中.......
今日終於講得啦, 因為架車已經係我名. 其實就係我截左你糊, 唔好意思, 有機會一齊出黎吹水:)
explorerhk 發表於 24-3-2011 14:53
情敵
http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_id=460041&h_vw=y

請問呢部係RG1定RG2呢?
aty1026 發表於 24-3-2011 22:14
RG2 is all wheel drive.

This one is RG1
災後重建中.......
If you are planning to change 4 tyre...

1) must join the club on tomorrow.
2) order the tyre before this weekend.

Coz the tyre price will increase very soon.

sammykwan 發表於 24-3-2011 22:18
入會梗係冇問題啦...但係我車都未收....點Order喎....你知我幾黑仔啦...星期六至去驗車,陣問佢貨不對辦咪大鑊?...話時話...我想連軨連軚一齊換.....
截糊and meet at here... U 2 are very 有緣... haha