返回列表 回復 發帖
果時我等左3粒鐘
carol 發表於 6-10-2009 17:02
3粒鐘又耐d
我老婆個時等粒幾鐘到
唔知安利close 幾點?入去整番件西多都好,好正架!
dicken 發表於 6-10-2009 17:07
咁食得
有冇貴D, 的總請
carol 發表於 6-10-2009 16:51
你想我比人block msg?
越講越唔明,頂頂
carol 發表於 6-10-2009 16:50
唔明係你的問題 .......
okok! 我地聽晚去甜品老母.....
dicken 發表於 6-10-2009 16:59
記住幫埋我地車會傾埋優惠喎
你想我比人block msg?
herojim 發表於 6-10-2009 17:12
又BLOCK
你地係東大街泊車最好留番大車夠行,因為條街間中都會有巴士經過........
你地係東大街泊車最好留番大車夠行,因為條街間中都會有巴士經過........
herojim 發表於 6-10-2009 17:16
sure 啦
times to off la...
唔知安利close 幾點?入去整番件西多都好,好正架!
dicken 發表於 6-10-2009 17:07
好早收架,好似七點!
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
herojim 發表於 6-10-2009 17:16
巴士??!! 你指旅遊巴呀?夜晚放哂學,無架啦
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
好早收架,好似七點!
imstan 發表於 6-10-2009 17:56
係?我通常lunch去食,未試過夜晚去
hihi! I am arrived!

MosTa
okok! 我地聽晚去甜品老母.....
dicken 發表於 6-10-2009 16:59
怕係去完發現係小李個媽打.........
災後重建中.......
驗"唐仔"呀!
cyin1002 發表於 6-10-2009 17:07
12 weeks already?
災後重建中.......