返回列表 回復 發帖
都辛苦架..
hkben 發表於 7-3-2012 17:06
梗係,要食返幾碗飯先補得返㗎
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
更係...你係我心目中no.1人選黎架...
mnywong 發表於 7-3-2012 17:14
姣減動,以後就跟你搵食喇

I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
好叻咩
我都熟窿路
hkben 發表於 7-3-2012 17:17
咁又唔同....比你做第三證人....觀戰啦...
Mike少
姣減動,以後就跟你搵食喇

imstan 發表於 7-3-2012 17:21
我要折福了...大家平輩好了...
Mike少
mnywong 發表於 7-3-2012 17:26
執個死雞都可以掛
好叻咩
我都熟窿路
Ben 哥
執個死雞都可以掛
hkben 發表於 7-3-2012 17:28
就做執男優啦
原來你係...我同CFO絕對係1 way so..
mnywong 發表於 7-3-2012 17:13
...小心d呀...當你見到我...
好叻咩
我都熟窿路架
介紹來聽吓呀...ching...等我地唔駛講來講去都係...18咁悶...
mnywong 發表於 7-3-2012 17:26
妖...怕av?
Ben 哥
imstan 發表於 7-3-2012 17:31
頂...駛唔駛即刻叫ben 哥呀....

ben哥....話埋比我知呀...
頂...駛唔駛即刻叫ben 哥呀....

ben哥....話埋比我知呀...
chowchow115 發表於 7-3-2012 17:39

其實...我都係聽朋友講既姐....
呢2-3年
我都無去過

其實...我都係聽朋友講既姐....
呢2-3年
我都無去過
hkben 發表於 7-3-2012 17:43
唔準係到扮野.....
執個死雞都可以掛
hkben 發表於 7-3-2012 17:28
好啦好啦..怕左你啦...
Mike少
唔準係到扮野.....
chowchow115 發表於 7-3-2012 17:45
呢2-3年真係無, 我淨係湊女都無晒d酒慾朋友了