返回列表 回復 發帖

剛成為STEPWGN車主,請各位多多指教!

hi慢慢中毒
malucklo9394 發表於 15-7-2009 00:13
恭喜恭喜,有無興趣入會呀
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
malucklo9394 發表於 15 -7-2009 00:13
你買新車定二手架
災後重建中.......
This forum is toxic
Welcome! Welcome!!
恭喜恭喜,有無興趣入會呀
imstan 發表於 15-7-2009 00:41
一黎就踢人入會....haha.......一入會就萬劫不復, 因為你會入到0的區睇到0的野....
恭喜!恭喜
一黎就踢人入會....haha.......一入會就萬劫不復, 因為你會入到0的區睇到0的野....
jasonwch 發表於 15-7-2009 10:29
為佢好嗟,等佢快啲藥到病除嘛
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
welcome welcome
我係GIE妹,請多多指教!
恭喜.
我都希望可以快 d 放到架舊車去買stepwgn~
welcome 2 (^^)
我有興趣入會呀,PM個account no. 比我啦,我係買二手架,好睇咗成半年先買到,因呢架車二手真係去得好快,念多日又無咗,今日終於得償所願。Anyway,要多謝咁多師兄指教指教!
我有興趣入會呀,PM個account no. 比我啦,我係買二手架,好睇咗成半年先買到,因呢架車二手真係去得好快,念多日又無咗,今日終於得償所願。Anyway,要多謝咁多師兄指教指教! ...
malucklo9394 發表於 15-7-2009 20:49
welcome welcome!!!
our CFO will PM bank a/c to you then you can transfer $$$ for membership fee, $100 for 2 years, so cheap!!!
Stepwgn is a good car and hot car in 2nd hand market...how much of your car? what year?
我架係2.4,08年車,幾新架,$2xx000咁啦,可能會買貴,但係一定唔會買錯!呵呵,咁念自己舒服啲!