返回列表 回復 發帖

想申請入會

請pm我,謝謝
請pm我,謝謝
5catshome 發表於 16-10-2012 06:33
ching...你好,己pm. 謝
btw...你隻貓好型
你隻貓好型
chowchow115 發表於 2012-10-16 08:52
x 2

你有五隻貓?
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
3# cliffchow

係呀,全部領養
眾生平等,請多加照顧、捐助街貓

2# chowchow115

佢仲好寸o添,其餘4隻都怕咗佢。
想請教,買呔盤鎖,有乜好介紹?
2# chowchow115

佢仲好寸o添,其餘4隻都怕咗佢。
想請教,買呔盤鎖,有乜好介紹?
5catshome 發表於 16-10-2012 09:52
吓....
可能裝個好D的防盜會唔會好小小呀?
6# chowchow115

係新車,今日落九龍灣honda簽嘢,大概3個星期有車攞,只不過唔係咁鍾意原廠security無聲出,所有問下啫
6# chowchow115

係新車,今日落九龍灣honda簽嘢,大概3個星期有車攞,只不過唔係咁鍾意原廠security無聲出,所有問下啫
5catshome 發表於 16-10-2012 11:56
經紀威廉?
8# hkben

陳先生
8# hkben

陳先生
5catshome 發表於 16-10-2012 12:10
我就係經William Chan @ KLN BAY買的
我就係經William Chan @ KLN BAY買的
hkben 發表於 16-10-2012 12:12
我仲未決定買Luxury還是Dynamic。
仲有一樣嘢,擺行李嗰位唔學得Noah咁,有塊原廠遮醜板遮住嗰位
我仲未決定買Luxury還是Dynamic。
仲有一樣嘢,擺行李嗰位唔學得Noah咁,有塊原廠遮醜板遮住嗰位
5catshome 發表於 16-10-2012 12:20
粒粒膠地毯幫到你
沉淪毒海~.~
鮑魚小組
桶SEAT小組
粒粒膠地毯幫到你
alexjm 發表於 16-10-2012 12:25
有無相可以參考下
有無相可以參考下
5catshome 發表於 16-10-2012 12:28
快d入會...咪可以看到曬囉...
快d入會...咪可以看到曬囉...
chowchow115 發表於 16-10-2012 12:30
今晚簽完約會入錢。
用其他銀行銀通機入錢有無問題?
入前完錢後點通知你哋?
Receipt幅相點樣比你哋睇去confirm?