返回列表 回復 發帖

請問RG3 煙插fuse在哪兒

各位Ching, 想問下煙插fuse係where, 睇過車頭同司機位下面都無煙插fuse.
依家煙插無電到
各位Ching, 想問下煙插fuse係where, 睇過車頭同司機位下面都無煙插fuse.
依家煙插無電到
rickykai 發表於 12-11-2012 03:21
It inside teh fuse box where under the 軚盤, Fuse #9
薯嘜全原裝RG1
It inside teh fuse box where under the 軚盤, Fuse #9
ttam 發表於 12-11-2012 08:49
記憶猶新
Allen.. 志雲.. 三師弟.. 大師.. 大C..
ttam 發表於 12-11-2012 08:49
OK! THANK CHING.
LET ME CHECK TONIGHT~~~
記憶猶新
hk_allen 發表於 12-11-2012 09:32
by the way, we are still want your treat of night tea or sugar water....
災後重建中.......
by the way, we are still want your treat of night tea or sugar water....
sammykwan 發表於 12-11-2012 09:33
你班"C FU"... 3百蚊換粒FUSE... 我要去消委會先得
你班"C FU"... 3百蚊換粒FUSE... 我要去消委會先得
hk_allen 發表於 12-11-2012 09:46
But no one pay me wor, so far
薯嘜全原裝RG1
同你試左咁多粒FUSE,3百蚊收平左你啦,快的找數唔係起釘
第1個人 - 揸電筒
第2個人 - 換Fuse
第3個人 - 拍Moive
第4個人 - 搵Manual,提供專業意見Fuse watt 數
第5個人  - 試你的equipment有無問題
第5個人  - 睇水
Eric
第1個人 - 揸電筒
第4個人 - 搵Manual,提供專業意見Fuse watt 數
第5個人  - 睇 ...
eric0754 發表於 2012-11-12 12:31
三舊水,抵! 人工都唔止
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
第1個人 - 揸電筒
eric0754 發表於 12-11-2012 12:31
第6個人 .... 答阿SIR今晚天氣5好,冇分唇
薯嘜全原裝RG1
第6個人 .... 答阿SIR今晚天氣5好,冇分唇
ttam 發表於 12-11-2012 13:05
分唇
第1個人 - 揸電筒
eric0754 發表於 12-11-2012 12:31
大家唔好洗版住 ...
rickykai 兄, 你找到Fuse未?I remember it is 15A fuse ah...
大家唔好洗版住 ...
rickykai 兄, 你找到Fuse未?I remember it is 15A fuse ah...
hk_allen 發表於 12-11-2012 14:29
please don't side track us.....where is the treat!!
災後重建中.......
大家唔好洗版住 ...
hk_allen 發表於 12-11-2012 14:29
thanks ching.
I need to check the fuse box tonight.