返回列表 回復 發帖
今日晏晝九龍城廣場停車場出口塞車,塞左好耐,我等出大路時好彩有架黑色Rk1師兄好似係JU3318讓我出先,如果等條龍走哂真係有排等,唔知係咪谷友,想講聲唔該哂!
good ad.

災後重建中.......
KC,
你出入車場記得扭2扭
https://www.youtube.com/v/2AuloN2gVz4
sammykwan 發表於 21-9-2015 15:34
今晚離開彩霞邨停車場唔再刮了
王牛 Kingcow Eric
冷靜D
分清 想要 / 需要
今晚離開彩霞邨停車場唔再刮了
Kingcow 發表於 27-9-2015 22:08

Nice muffler sound and really fast
Uber is really kick ass......there is no point to keep my piece of shxt any more....

MORNING.....
today is the day

今日見到位師兄 xx 21....nice guy
近來好多大馬力rk...四出,二出喉,好形
今日見到位師兄 xx 21....nice guy
近來好多大馬力rk...四出,二出喉,好形
nana4hk 發表於 29-10-2015 21:15
NANA.......點解唔見你, 我回歸STEP會
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
NANA.......點解唔見你, 我回歸STEP會
Daniel 發表於 30-10-2015 15:36
haha....分身不下,你問問lewis就知,見我架車dirty到
差不多一個月無洗車。
而,個volvo performance chip 係咩東東,有for rg1嗎?
haha....分身不下,你問問lewis就知,見我架車dirty到
差不多一個月無洗車。
而,個volvo performance chip 係咩東東,有for rg1嗎?
nana4hk 發表於 30-10-2015 15:45
RG有, 你無比錢續會?
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
9656# Daniel

無啊,
9656# Daniel

無啊,
nana4hk 發表於 30-10-2015 17:54
咁仲唔快d磅水
Lewis (black RG)
提一提大家, 明日是1111, 有時間上http://world.taobao.com/ 睇吓有乜好買. 止震, 膠釘, Fuse ... 都唔錯. 另一邊日本雅虎亦有行動
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)