返回列表 回復 發帖
大家有無試過信用咭無原因下壞, 我張HSBC咭, 1個月換左2張, 尋日又壞, 最抵死係某D機用唔到, 唔係全部
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
大家有無試過信用咭無原因下壞, 我張HSBC咭, 1個月換左2張, 尋日又壞, 最抵死係某D機用唔到, 唔係全部
Daniel 發表於 19-11-2012 10:45
原因 : 你1個月look暴2次卡
銀行晤知道你有購物症,以為你比人盜用 所以停你
沉淪毒海~.~
鮑魚小組
桶SEAT小組
碌得多係咁。
RK 大酬賓 is coming....

http://www.facebook.com/ksworkshop
會5會因為個人信用問題而自動壞咭
三哥 係時候準備歸隱
you must be using it over 100 times every day la.....刷卡刷到甩磁帶
災後重建中.......
原因 : 你1個月look暴2次卡
銀行晤知道你有購物症,以為你比人盜用 所以停你
alexjm 發表於 19-11-2012 10:47
我頂你咩, 我打去小過佢幾次, 佢夠擔死咁答我"先生, 你LEE個情況有其他人客都發生, 但暫時無方法解決", 你知唔知有次半夜我係仁安走, 去ATM拎錢比車埸錢, 點知佢埸PK咭又壞左, 我拎唔到錢走唔到, 嬲到我
look得多 look懷左磁帶
沉淪毒海~.~
鮑魚小組
桶SEAT小組
nevillee 發表於 19-11-2012 10:48
物似主人形
nevillee 發表於 19-11-2012 10:48
尼個可能性 極大
沉淪毒海~.~
鮑魚小組
桶SEAT小組
碌得多係咁。
K'sworkshop 發表於 19-11-2012 10:47
我今日會拎老婆果張做TESTING, 我覺得係如我去恒生機用過, 去返HSBC機就會用唔到
我頂你咩, 我打去小過佢幾次, 佢夠擔死咁答我"先生, 你LEE個情況有其他人客都發生, 但暫時無方法解決", 你知唔知有次半夜我係仁安走, 去ATM拎錢比車埸錢, 點知佢埸PK咭又壞左, 我拎唔到錢走唔到, 嬲到我 ...
Daniel 發表於 19-11-2012 10:48
咁你自備一本手刷單好D
好似國內同胞咁,一洞銀紙去shopping
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
從未試過
我頂你咩, 我打去小過佢幾次, 佢夠擔死咁答我"先生, 你LEE個情況有其他人客都發生, 但暫時無方法解決", 你知唔知有次半夜我係仁安走, 去ATM拎錢比車埸錢, 點知佢埸PK咭又壞左, 我拎唔到錢走唔到, 嬲到我 ...
Daniel 發表於 19-11-2012 10:48
你得1張credit card
我今日會拎老婆果張做TESTING, 我覺得係如我去恒生機用過, 去返HSBC機就會用唔到
Daniel 發表於 19-11-2012 10:52
好似話磁石會整壞條帶。會唔會係你羅友有磁場呀
RK 大酬賓 is coming....

http://www.facebook.com/ksworkshop