返回列表 回復 發帖
cliff 今早猜燈迷
sammykwan 發表於 2012-11-19 09:40
Haha R{F5,G,K5} 都有
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
好似國內同胞咁,一洞銀紙去shopping
有架巴士的士攔一攔都咁大單。如果無落斜值沖到尾 ...
下年第60屆, 我一定過來睇
Daniel 發表於 2012-11-19 16:47
矛人信你 ...
早晨
越睇越有型
kenng 發表於 2012-11-20 00:21
紅色真係唔人人都接受到 ...
我希望全港黑玻璃的車都要即埸拖走
Daniel 發表於 2012-11-20 09:06
黑心
今日係葵涌大昌買PARTS,順便問頭燈,$7000/PC(唔包火牛),佢話火牛都成皮嘢
james_cy 發表於 2012-11-20 14:21
Wah ...
下次見到就post囉 ... 食水都好深吓
周仔即刻開心好多....
mnywong 發表於 2012-11-20 16:54
都唔明為何Step新頭燈咁貴,大霸一對新頭係hk$7000 ... RK 要 double
其實好多日本牌子都好貴, 例如掃把佬我7,8年前問意美都係quote 5k 一邊燈殼.  點解本田貴但瘋田平咁多, 我估同生產地有關掛...
mnywong 發表於 2012-11-20 17:02
上次幫呀奶找找時才知道 ... 又可能大霸對對燈都係魚眼,無乜人有需要 ...
http://www.gpmotor.com.hk/completecar_046.html
DAN!EL 發表於 2012-11-20 23:39
咁快諗定supercharge啦 ...
我要開火
Daniel 發表於 2012-11-21 08:43
咁我射水
點會呢, 呢度係一個開心嘅地方, 比我地一班喜歡揸車又揸埋同一個家族車款嘅人吹下..........水 , 唔好嘅, 自然會走, 得自己講嘢又無人答佢爹, 好快會自動消失
有咩人會不斷自己講嘢架? 一定係傻 ...
LHO 發表於 2012-11-21 08:43
你都百毒不侵, post襯都唔見你有反應
我來啦......
chowchow115 發表於 2012-11-21 08:53
唔駛瞓 ...