返回列表 回復 發帖
唉!天意呀,天意呀
dicken 發表於 22-11-2012 17:16
咩事?
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
咁即係去過同好熟啦....
chowchow115 發表於 22-11-2012 17:49
我都想過來食下你果邊的走地雞, 聽講話好多汁好正!!
我條SIXTH SENSE喉要下年2月先到....我就快痴線.....PULLEY A MORE
點解要咁耐?
第時個囉友有包圍冇J好肉酸喎
DAN!EL 發表於 22-11-2012 21:36
話要等齊ORDER先做喉, 佢話咁ARM又過年, 所以係耐D
日本RG發佈會
笑死人咩

sammykwan 發表於 23-11-2012 10:59
Y?
你去咸網玩車会吧
sammykwan 發表於 23-11-2012 11:59
我好嬲...今晚我HACK入來DEL晒你地的資料
唔好亂UP呀,因住比啲別有用心嘅人 / 鬼睇到,真係HACK入來delete咗佢啲嘢,咁就黑狗得食,白狗當災
而且個人意見,其實你幅圖真係有啲過咗位,須知道,呢個forum有機會車會會員嘅family member入來睇, ...
5catshome 發表於 23-11-2012 12:16
OK....無問題, 即DEL左.....
對於我發放色情相片一事, 我深表遺憾, 並會引咎退會!!!!
你唔係信生菜王呀
dicken 發表於 23-11-2012 12:36
好衰架....睇穿我個心都有
阿奶佬,唔使玩呢家嘢呀
5catshome 發表於 23-11-2012 12:29
我唔講大話架...唔好聽佢地講
尋晚我老婆問我第三名都黎緊, 究竟我幾時先肯去揾E生做節育

但最近追緊大太監, 个心理压力好Q大.......有冇C HING幫手DRAFT段免扎聲明等我拖住佢先 ...
sammykwan 發表於 23-11-2012 12:25
我幫你淨身, 唔痛架, 手起刀落, 好快!!!
培僑生稱便急闖女更衣室 脫褲受檢查警:內褲有舊糞漬
明報專訊】培僑中學男學生涉嫌闖入女更衣室,被控遊蕩罪,昨日在東區法院受審。今年初已完成中六課程的被告,6月時遭預備更衣上體育課的師妹發現藏身女更衣室,被告後來面見訓導教師時逃走,事件終鬧上警署。被告被捕後辯稱一時便急,在警署更脫掉校褲讓警員檢查,警員作供稱男生內褲只有洗不乾淨的「舊便漬」。

事發已讀完中六被發現躲洗澡格

被告馮梓權(18歲),2010年9月在培僑重讀中五,並於今年3月完成中六課程。他被控1項遊蕩導致他人擔心罪及1項干犯違反社會標準之不道德行為交替控罪。控罪指他於今年6月8日匿藏女更衣室導致女學生王芷君擔心自身的安全。

年僅17歲的王芷君案發時在培僑中學就讀中五,她昨日出庭作供時雄辯滔滔。王同學指6月8日上午,她獨自進入沒有開燈的女更衣室,赫見一身穿男校服的背影,還未及開口,一男子突然轉身走進洗澡格關門。其後大批女同學湧入更衣室開燈準備更衣,她大叫「有個男仔喺更衣室入面」,喝止眾人更衣。

眾女生以為她開玩笑,王立即爬上長椅探頭往洗澡格下望。王指被告在洗澡格內蹲下瑟縮一角,故從長椅跳下來,不停拍門叫他出來。眾女生圍堵在門外擾攘了1至2分鐘,被告始打開門,當眾喃喃自語然後離去。

17歲女生冷靜作供

有女學生認出被告身分,王上體育課時向莫嘉喬老師報告事件,莫聞訊趕到更衣室,在走廊找到被告後將他帶往訓導處,惟未幾被告遭眾女生發現逃走,莫跑出校外捉住被告,再報警處理。

被告在警誡下稱「我急屎所以入咗女廁」,辯方昨盤問作供警員時,問被告是否脫下褲子讓警員檢查,警員回應指被告遭搜身時曾脫去褲子檢查,被告的內褲殘破非常,確實有便漬,但只是洗不乾淨的舊污漬。

辯方稱被告當時只是一時便急,誤將女更衣室當成男廁,又稱被告打開門見到眾女生時曾經說過:「這不是男廁嗎?」辯方又質疑王芷君當時十分冷靜,並無不安,但王即反駁:「不安和冷靜是可以同時存在的。」案件下周一續審。
原來有個長頭髮嘅女朋友係咁好

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件